Összefogás napja – 2021. szeptember 17.


Kedves Szülők!

Szeptember 17. péntek: az összefogás napja iskolánkban. Minden csak jó idő esetén (nem esős napon) érvényes. Ha esős a nap, vagy éjjel előtte sok eső esik, a programot az iskolában tartjuk meg. Étkezés akkor sem lesz, ha maradunk az iskolában.

  • Az 1. órát ténylegesen megtartják az osztályok, ekkor balesetvédelmi oktatást tartunk. A 2. órában az osztályok az osztályfőnökkel, ill. a tanítókkal, szülőkkel indulnak ki fegyelmezetten, nem lemaradozva a Hejő partjára. Terveink szerint 10.30-ra mindenki kiérkezik a rétre, helyet keres az osztály magának. Mobil WC-t rendeltünk.
  • 00 óráig leszünk kint, miközben zajlanak a programok. Aerobik, sportprogramok, piknik, minden olyan játék, amit az osztályfőnök tervez. Hangosítás lesz.
  • 00 órakor egységesen indulunk vissza az iskolába. Visszaérkezés után a szülők vihetik haza a gyerekeket.
  • Nehezebb lesz a dolgunk, ha esik, vagy előtte éjjel esik sok eső. Ebben az esetben az épületben kell megoldani a napot. Az 1-3. órát ténylegesen megtartjuk (hozzanak a gyerekek felszerelést). A 4-5. órában játékos időtöltést tervezünk. Egységesen 12.20-kor (5. óra után) megyünk haza. Ebben a verzióban a szülők nem tudnak bejönni az épületbe.
  • Ügyeletet 17 óráig biztosítunk, de kérem vegyék figyelembe, hogy erre a napra nem biztosítunk étkezést a gyermekeknek.

 

Kellemes délelőttöt kívánok, várjuk Önöket!

 

Miskolc, 2021. szeptember 15.

 

 

Juhász József

igazgató