Hasznos tudnivalók a napközi Erzsébet táborokról


Tisztelt Szülők!

A Napközi Erzsébet tábor mindhárom pályázatát elfogadta az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány.
Az 1. turnus időpontja: 2020.06.29 – 07.03.
A 2. turnus időpontja: 2020.07.06 – 07.10.
A 4. turnus időpontja: 2020.07.20 – 07.24.
A táborozók részére napi négyszeri étkezést biztosítunk, délben meleg főétkezéssel.
A tábor 8-tól 17 óráig tart, 7:50 körül lehetőség szerint már legyenek az iskolában a gyerekek. Az iskola úgy tudja korábban fogadni a diákokat leghamarabb 7 órától, hogy a portás néni a váróteremben leülteti őket. A táborvezetők igyekeznek színes, változatos programokkal gazdagítani a napokat. Minden napnak van egy előre meghatározott tematikája, mint például: környezettudatosság, kézműves foglalkozás, sport, kirándulás, önismeret, közösségépítés stb. Két alkalommal lesz iskolán kívüli foglalkozás: egyszer Tapolcára mennek a gyerekek, egyszer pedig a Népkertbe.
Arra kérjük a szülőket, hogy gyermekeiket reggel egy olyan hátizsákkal engedjék el, amiben van egy kulacs innivalónak, lehetőség szerint esőkabát, de esernyő mindenféleképpen, időjárásnak megfelelően váltóruha. Nem szükséges, de lehet berakni kullancs- és szúnyogcsípés elleni sprayt, illetve naptejet.
Pénzre nincs szükség, illetve az otthonról hozott tárgyakért az iskola és a táborvezetők nem vállalnak felelősséget.
A nyilatkozatok aláírásánál említésre került az Adatvédelmi tájékoztató, amit lentebb elolvashatnak.
A nyertes pályázatok kiértesítése után kaptuk azt az információt, hogy a táborozó diákoknak ki kell majd tölteni egy anonim kérdőívet az első napon, amihez viszont szülői beleegyező nyilatkozat is szükséges. Ezt a lapot a tanulókkal hétfőn hazaküldjük és kérjük, hogy kitöltve kedden feltétlenül legyenek szívesek a gyermekkel visszajuttatni. Értelemszerűen, ha valaki kettő vagy három turnusra jelentkezett, ezt a lapot annyiszor fogja kitölteni, és a szülőnek is annyiszor kell hozzájárulni.
Bármilyen kérdés, probléma esetén az alábbi telefonszámot lehet hívni: 46/561-234.

Miskolc, 2020. június 25.
Tisztelettel:
a táboroztató pedagógusok

Adatkezelési tájékoztató