Bozsik foci- élménybeszámolók


Nekem az volt a kedvencem, amikor mentünk a Bozsik focira és az autóban nevetgéltünk. Az utazás után egyből a miénk volt az első két meccs. Az első mérkőzésen gólokat tudtam rúgni és adtam gólpasszokat. Az első játékot megnyertük 4-1-re. A második meccsen is lőttem gólt, szintén volt gólpassz és egy kis vita is. Az ötödik és hatodik osztály első helyezést ért el. Az egész osztály szurkolt nekünk, az öltözőben is sokat nevettünk, jól éreztük magunkat. Szerintem nagyon jók ezek a tornák.
Száraz Antal Nikosz 6.b
Azért szeretem a Bozsik tornát ,mert amikor ott vagyok, semmi másra nem gondolok, csak a focira, és örömmel játszom a játékot. Az edzések arra szolgálnak, hogy azokat a hibákat, amiket ott elkövetünk ,a meccsen már ne kövessük el. Sajnos a legutóbbi tornán két mérkőzésből mindkettőt elvesztettük, de az öröm, amit a foci magával hoz, mindig megmarad. A jövőben arra fogunk törekedni, hogy több eredménnyel és több nyertes meccsel, lelkes és örömteli tornákat játsszunk.
Kolozsi Balázs 7.a
Május 22-én elmentünk Zsolcára Bozsik focira.
Először Alsózsolcával játszottunk, ahol adtam egy gólpasszt és meg is nyertük a meccset. Második ellenfelünk volt Felsőzsolca, az ő csapatukkal döntetlent játszottunk. Harmadik ellenfél a selyemréti iskola volt, akikkel szemben nyertünk. Nagyon jól éreztük magunkat.
Radácsi Zsombor 5.b