Ballagási információk


Ismertető a ballagás menetéről (2021.06.11. péntek 17.30)

8. osztályos tanulóknak:

16.30: gyülekező a termeik előtt

16.40-17.10: osztályfőnöki óra (30 perc), csengetés jelzi az elejét és a végét

17.10: vezetőségnek virágok átadása

17.20: gyülekező a 2. emeleten

17.30: csengőszó, ballagás kezdete, a 2.emeletről indulnak

Szülők, rokonok gyülekezése:

17.15-től:

Csak a főbejáraton lehet bejönni a kisudvaron tartandó ballagásra. A nagykapu és a lenti kiskapu zárva lesz.

Az iskola épületébe szülők, rokonok nem léphetnek be járványügyi okokból.

Ballagónként 3 vendég jöhet, az ide járó testvér nem számít bele a 3 főbe. Minden szülőtől, hozzátartozótól elvárjuk a járványügyi szabályok felelősségteljes betartását.

17.30-kor kezdődik a ballagás a csengőszóval. Ők az épületben még utoljára végigsétálnak, majd a kisudvaron leülnek a kijelölt helyükre.

A ballagás első perceiben lehetőséget biztosítunk a ballagók  lefényképezésére, melyet a műsorvezető és zene fog jelezni (5 perc).

A ballagók egy tarisznyával és a teremben kapott egy szál virággal ballagnak. Kérjük, hogy egyéb csokraikat a ballagás után adják oda a tanulóknak.

A ballagók nem viselnek maszkot, a meghívott vendégeket viszont megkérjük, hogy az udvaron is tegyék fel. Kérünk mindenkit a 1,5 méteres távolságtartásra. Széket csak a ballagó diákoknak és a tantestület tagjainak tudunk biztosítani.

Eső esetén a ballagást bent tartjuk meg, ebben az esetben a vendégek nem jöhetnek be az épületbe. A műsorról vágott videófelvétel készül, amelyet az iskola honlapján tekinthetnek majd meg.

a hetedik évfolyamos szervezők nevében

Szilvássy Terézia