Avasi falfestés

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                  Tisztelt Szülők, diákok!

Csere Áron vagyok a Dialóg Egyesülettől. Tavaly tavasszal a Testvérvárosok úti gyermekrendelő orvosának felhívására elkezdtük megújítani a rendelő előtti, nagyjából 60 méteres falszakaszt. A felújítás első szakasza példás összefogással valósult meg. A tárgybeli feltételeket a helyi képviselő asszony és egy egyéni vállalkozó teremtette meg, a tervezésben egy-egy önkéntes grafikus és festő segédkezett, a kivitelezésben pedig részt vettek diákok és helyi lakosok, továbbá a Magyar Vöröskereszt helyi tagjai is segédkeztek.

Úgy gondoljuk, ez az akció egy pozitív példa arra, hogy a helyi lakosság és szervezetek összefogásával milyen változásokat lehet végbe vinni a lakókörnyezetünkben. Az akció viszont nem zárult még le! Jelenleg is készülnek az újabb grafikák, amelyeket a helyi, képzőművészetet tanuló diákok készítenek el önkéntes alapon.

A festést előreláthatólag október 20-án fogjuk kivitelezni, ahova várunk minden környékbeli lakost, diákot, érdeklődőt. A festék, az ecsetek, az étel biztosítottak az érdeklődőknek, csupán játszós ruhát és magukat kell hozniuk. Úgy gondoljuk, hogy ez a közösségi festés egy olyan alulról jövő ötlet, amely széles körben támogatásra találhat az itt élő emberek körében. Amennyiben felkeltettük az Önök érdeklődését és szívesen csatlakoznának hozzánk, esetleg kérdéseik lennének, kérem, bátran jelentkezzenek!

Az esemény facebook linkje: https://www.facebook.com/events/483502335461244/

Egy videó az előző alkalomról: https://www.youtube.com/watch?v=k9qaUH_OwPA

 

Üdvözlettel, Csere Áron

Dialóg Egyesület

Közösségfejlesztő

Tel: 36-30-2121-232

E-mail: cserearon@gmail.com

Author: Kazisuli

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük